Grand opening
Udgivet den 6. marts 2016 af Anette Højbjerg

 

Det er søndag morgen. Det regner ganske stille udenfor. Familien sover endnu. Det er kun katten og mig, der er stået op.

 

Vi lister stille ned ad trappen til køkkenet. Jeg bevæger mig ind i stuen, hvor jeg bliver mødt af et overvældende syn fra i går. Blomster, kurve og gaver i massevis pryder min stue og sender mine tanker tilbage til dagen i går.

 

Jeg ved, at jeg bliver nødt til at skrive et nyt blog-indlæg på min hjemmeside i dag .. jeg er overvældet og bliver nødt til at få mine tanker nedfældet på skrift ..

 

Jeg tænder for computeren og begynder at skrive ..

 


Læs resten af: "Grand opening"

Rodalon - min nye bedste ven ..
Udgivet den 1. januar 2016 af Anette Højbjerg

Det var lørdag, det var efterår og senere på dagen skulle jeg fotografere 2 familier. Den første familie bestod af 4 børn/unge mennesker. Den næste familie bestod af 2 børn, en dejlig unghund og deres alle sammens mor .. blinker

 

Jeg stod tidligt op. Vejret var perfekt til fotografering udenfor. Det var overskyet, men ikke for mørkt. Skyerne virkede som en gigantisk softboks - det var jo formidabelt ..!!!

 


Læs resten af: "Rodalon - min nye bedste ven .."

Støvet men perfekt
Udgivet den 25. oktober 2015 af Anette Højbjerg

(... et FotoEventyr fra høsten 2015 ...)

 

"Endnu en sommerdag på Lolland er ved at være slut ...

 

Dog kan jeg stadig høre maskinerne bumle afsted på de Lollandske kornmarker i den nedadgående sol. Det er altid et kapløb for landmændende, når dagen går på hæld. Kornet skal høstes, inden det bliver alt for vådt. Ellers trækkes der i prisen for kornet, hvis vandprocenten er for høj. Derfor er kapløbet stadig i gang og vil med garanti fortsætte nogle timer endnu.

 

Jeg går på gårdpladsen og kalder på katten.

 


Læs resten af: "Støvet men perfekt"

Morgentågen og Mariehønen ..
Udgivet den 5. oktober 2015 af Anette Højbjerg

Det er søndag morgen.

 

Mobilen fortæller mig tidligt, at der er "Varsel for tæt tåge" .. jeg beslutter mig for at hoppe ud af den varme dyne og lure lidt på vejret gennem de store ruder.

 

Tågen kryber rundt udenfor og efterlader et landskab, der ligner noget fra de højeste tinder i Tibet. Men jeg er ikke i Tibet - jeg står og kigger ud af vinduerne fra vores bondegård på Lolland.

 


Læs resten af: "Morgentågen og Mariehønen .."