Virksomhedsportrætter og virksomhedsfotos

 

Når man som virksomhed skal bruge fotos til sin hjemmeside, visitkort og markedsføring på forskellig vis, er det super vigtigt, at de virksomhedsportrætter/virksomhedsfotos man skal bruge passer til virksomhedens behov ,signalerer kvalitet og det, som virksomheden står for og har brug for. Derfor er det vigtigt at få en professionel fotograf til at udføre disse opgaver.

 

Ydermere er det rart for eventuelle kunder, at kunne "sætte ansigt" på, hvem de evt. taler med i telefonen eller har mail-korrespondance med.

 

Jeg tilbyder som udgangspunkt at tage ud til virksomheder, så medarbejderne bliver fotograferet i deres arbejdsmiljø. Dette er mest fordelagtigt for Jer, da I ellers skal bruge tid og penge på transport ud af huset. Der kan med fordel tages studielignende virksomhedsfotos i f.eks. et mødekontor, en lang gang, en kantine eller lækre udendørs faciliteter, grundet mit mobile studieudstyr.

 

Klik på et foto og se det i stort format - du kan bladre igennem fotografierne med piletasterne på fotoet eller over fotoet.

 

 

Behovet for virksomhedsportrætter eller virksomhedsfotos kan spænde vidt. Derfor er det vigtigt, at vi sammen finder en løsning på det specifikke behov, som din virksomhed har brug for. Det kan være virksomhedsportrætter, fotos af maskinel, detaljer fra virksomhedens lokaler, fotos af virksomheden udefra, fællesfoto af virksomhedens ansatte, fotos af produkter, fotos af arbejdssituationer, stemningsbilleder fra kontormiljø osv.

 

Her er det, at jeg kommer ind i planlægningen og udførelsen af jeres virksomhedsportrætter/virksomhedsfotos. I har ofte ideer og ønsker ang. disse fotos og jeg er medspilleren. Jeg leverer virksomhedsfotos/virksomhedsportrætter i høj opløsning, jeg anvender professionelt udstyr og professionelle redigeringsprogrammer - ydermere er jeg som virksomhedsfotograf meget alsidig og kreativ. Derfor er det vigtigt, at vi sammen finder en løsning - medmindre I selvfølgelig har meget specifikke ønsker, som ikke kan ændres.

 

Priser

 

Virksomhedsfotos - fotos af forskellig art ..

 

Hvis du skal bruge virksomhedsportrætter samt/eller andre virksomhedsfotos - kontakt mig for et tilbud.  Virksomheders behov for virksomhedsfotos varierer meget fra virksomhed til virksomhed. Lad os derfor tale sammen om et tilbud, når du har fortalt mig, hvilket behov netop din virksomhed har.

 

Skriv til mig på mail: fotograf@anettehoejbjerg.dk eller ring til mig på 30 111 008. Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at føre dine fotografiske ideer ud i livet.

 

 

Virksomhedsportrætter ved 1- 5 medarbejdere pr. stk.

 

DKK 600,- (ex moms)

 

Kørselstillæg, hvis virksomheden befinder sig et andet geografisk sted end Lolland & Falster: statens takst samt bro-/færgeafgift, hvis dette er aktuelt.

Leveres i høj opløsning på USB og i JPG-format. I farve eller S/H.

Forventet leveringstid: max 1-2 uger.

 

Virksomhedsportrætter ved 6-10 medarbejdere pr. stk.

 

DKK 500,- (ex moms)

 

Kørselstillæg, hvis virksomheden befinder sig et andet geografisk sted end Lolland & Falster: statens takst samt bro-/færgeafgift, hvis dette er aktuelt.

Leveres i høj opløsning på USB og i JPG-format. I farve eller S/H.

Forventet leveringstid: max 2 uger.

 

Virksomhedsportrætter ved 11 + medarbejdere pr. stk.

 

DKK 400,- (ex moms)

 

Kørselstillæg, hvis virksomheden befinder sig et andet geografisk sted end Lolland & Falster: statens takst samt bro-/færgeafgift, hvis dette er aktuelt.

Leveres i høj opløsning på USB og i JPG-format. I farve eller S/H.

Forventet leveringstid: max 2-3 uger.

 Del gerne på