Portrætfotos

 

Portrætfotografering har i dag mange forskellige udtryk. Mine kunder har ofte forskellige ønsker til, hvordan netop deres portrætfoto skal se ud. Nogle kunder har ingen idéer om dette og netop her, er det vigtigt at vælge en professionel fotograf, der er vant til at arbejde med forskellige kunder (erfarne modeller eller helt "almindelige" og skønne mennesker, som gerne vil tage sig ud fra deres bedste side ..). Jeg "hopper" gerne selv rundt og viser poseringer til portrætfotos - og når jeg gør dette, vil I kunne se, at der er en så absolut klar grund til, at det er mig, der er portrætfotografen og ikke "modellen" - men det plejer at give et godt grin blinker

 

Det er utroligt vigtigt for mig, som portrætfotograf, at fange dine ønsker eller finde ud af, hvem du er og hermed skabe smukke portrætter. Det er vigtigt for mig, at vi sammen får en god oplevelse, når vi sammen laver dine portrætfotos.

 

Book derfor en tid hos mig, så du kan få et professionelt, knivskarpt, indbydende og flot portræt af dig selv, evt. dine skønne børn eller børnebørn. Mulighederne er mange mht. portrætfotografering.

 

Klik på et foto og se det i stort format - du kan bladre igennem fotografierne med piletasterne på fotoet eller over fotoet.

Priser står under billederne.

 

 

Jeg glæder mig allerede til at samarbejde med dig.

Jeg bruger professionelt fotoudstyr, professionelle redigeringsprogrammer og har selvfølgelig mit helt eget firma som fotograf.

Når jeg redigerer fotos, fjerner jeg oftest urenheder i huden, evt. røde pigmenter i huden, fnug på tøjet m.m.. Vi aftaler nærmere om, hvor meget redigering der skal benyttes til dine fotos.

Alle priser er inkl. moms.

 

Portrætfotografering

  • Du kontakter mig og vi aftaler en dato og et tidspunkt for fotografering hos dig eller ved en nærmere aftalt lokation. Det kan være en lokation, der betyder meget for dig (stranden, skoven, en park, en speciel bydel, din fitness-klub, roklubben hvor du sejler, bokseklubben osv.). Det kan også være, at du er udøvende kunster og har brug for portrætfotos, som du skal bruge til visitkort, hjemmeside osv. Jeg er, som person, meget indlevende og er med på spændende projekter.
  • Jeg stiller dig en bunke spørgsmål og vores videre kommunikation foregår enten via telefon, sms eller mail. Det kan evt. være, at du har fundet nogle spændende fotos på nettet, som vi skal prøve at "efterligne" - nogle gange virker dette, andre gange finder vi sammen bedre løsninger (det er min erfaring ..) .. men så har jeg en idé om, hvilken stil du efterspørger ..
  • Du skal tænke i hvilken stil, du vil vise på dine portrætfotos. Du skal tænke over din påklædning og evt. styling af hår. Men dette snakker vi mere om, når vi planlægger dine portrætfotos.
  • Vi arbejder sammen på lokationen i ca. 1 time.
  • Jeg sender uredigerede fotos til dig, så du kan vælge 5 portrætfotos, som du vil have redigeret af mig. Disse 5 portrætfotos får du på cd/dvd/dropbox. Dine portrætfotos leveres i JPG-format i høj opløsning - også klar til print.

 

DKK 2.250,-

 

Tilkøb af flere skønne fotos: 250,- pr. stk.

Kørselstillæg, hvis portrætfotograferingen skal være et andet geografisk sted end Lolland & Falster: 4,- pr. km samt bro-/færgeafgift, hvis dette er aktuelt.

Forventet leveringstid: max 1 uge (medmindre andet aftales).

 

 

 Del gerne på