Om Anette Højbjerg

 

Hej med dig ..

Og hjertelig velkommen til min "lille" personlige historie her på siden ..

Jeg hedder Anette Højbjerg og er 45 år "gammel".

Jeg bor på landet (tæt ved Rødby) sammen med min dejlige mand, min bonusdatter og vores spøjse, men underskønne kat.

Indfødt Lollik er jeg ikke - jeg er nemlig født og opvokset i Vendsyssel - derfor taler jeg en "anelse" nordjysk .. så jeg er langt væk "hjemmefra"  .. blinker

 

Jeg har uddannelser som folkeskolelærer (bl.a. billedkunstlærer), svømmelærer, skolebibliotekar og Mindfulness Instruktør bag mig.

 

For flere siden solgte jeg min gamle bil. Min mand syntes den gang, at jeg skulle have en mere sikker bil at fragte mig selv rundt i. Og han havde jo ret. Men ret eller ej - jeg kneb en lille tåre eller ti, da Rødhætte kørte sin vej sammen med sin nye ejer. Heldigvis havde vi allerede købt Rødhættes erstatning - Fiona .. ja, du kan nok regne ud, at Rødhætte var sådan lidt rødlig og Fiona er selvfølgelig grøn (Fiona er Shreks prinsesse .. Rødhættes navn .. ja, det er jo en anden "prinsesse" !??!) ..

 

Jeg proklamerede den dag, overfor min meget tålmodige, forstående og søde mand, at pengene ikke skulle klattes væk, men jeg havde tænkt meget over, at nu ville jeg være FOTOGRAF !!!!

 

Jeg har altid været utroligt kreativ og har brugt masser af tid på at male oliemalerier i min fritid. Men eftersom vi boede på 120 m2 og jeg ikke kunne udøve denne hobby (grundet stank fra oliemalingen og de alt for få kvadratmeter), da havde jeg tænkt længe over, at nu ville jeg noget andet kreativt. Noget, som jeg egentlig også brugte meget tid på i min fritid, når nu jeg ikke kunne male. Jeg havde fundet en kreativ løsning, som ikke "grissede" ..!!!

 

Min søde mand kiggede stille og roligt på mig og sagde: "Det lyder spændende ..!!" .. og jeg vidste godt, hvad det betød. Han tænkte utvivlsomt - Nu har Højbjerg igen fået en forbipasserende "grille" - men så sød, som min mand jo altid er, bakkede han mig op. Han er landmand og yderst jordnær .. fornøjet

 

Tiden fløj og vores revisor undrede sig over vores regnskab. Vi havde brugt "lidt" flere penge, end det vi havde angivet i vores regnskab - ja, vi havde endda snakket om at spare noget mere op (til mit andet ønske - Galleri Højbjerg i den gamle kostald) .. men dem kunne revisoren ikke se nogen steder i regnskabet .. overrasket

 

Min mand konstaterede overfor vores søde revisor, at det nu var rigtigt nok - vi (eller rettere hans initiativrige kone) havde brugt NOGLE flere penge end beregnet. Ikke fordi der ikke var penge til det - men revisoren undrede sig meget .. og dét kan jeg godt forstå, at hun gjorde.

 

Jeg var gået all in på min vilde idé og havde investeret i mere end blot et nyt og lækkert kamera. Jo flere kurser jeg deltog i - jo mere fotogrej kunne jeg godt se, at jeg jo helt klart manglede !!! Jeg deltog i mange kurser, brugte min sparsomme fritid på at "lege" fotograf, studerede videoer mht. fotografering og efterfølgende redigering. Og jo mere jeg lærte, jo dygtigere blev jeg og jo mere ønskede jeg at komme videre i min rivende udvikling.

 

Rejsen - igennem de sidste  5 år - har været fantastisk, spændende og vidunderlig. Og jeg er slet, slet ikke færdig med at udvikle mig som fotograf. I foråret 2015 besluttede jeg mig for at gå på halv tid. Min søde chef blinkede flere gange, da jeg proklamerede, at nu ville jeg starte mit eget firma på ½ tid og dette ville jo betyde, at han kun fik mig at se den halve tid på jobbet. Han accepterede og ordnede det således, at jeg kunne gå på ½ tid. Vidunderlig chef og endnu mere vidunderlig følelse, da jeg skrev under på et tillæg til min ansættelseskontrakt, hvori der stod, at Anette Højbjerg gik på ½ tid.

 

Jeg fløj næmest hjem på en lille lyserød sky og har siden knoklet mig vej igennem starten af min nye, lille virksomhed som fotograf. Venner og familie bakker mig utroligt meget op - både som kunder og som personlig støtte gennem denne spændende rejse.

 

Jeg er beæret og taknemmelig for, at jeg har muligheden for at udleve én af mine store drømme - nemlig at arbejde som selvstændig fotograf.

 

Jeg gør en stor ære i at udføre mit job som fotograf overfor mine kunder og jeg nyder alle de nye bekendtskaber, som jeg møder på min spændende vej ..

 

Det håber jeg, at du vil mærke, når du en dag bliver én af mine søde kunder. Jeg ELSKER at arbejde som fotograf .. det er for mig det dejligste job i verden og jeg nyder hvert sekund, når jeg er på én af mine spændende fotoopgaver.

 

Tusind tak fordi du læste min lange historie .. jeg håber, at du har nydt læsningen og jeg håber, at vi en dag mødes. Jeg elsker at møde nye og spændende personligheder på min vej ..

 

Pas godt på dig, dine drømme og dem du holder af ..

 

De sødeste tanker og glade smil ..

 

Fotograf - Anette Højbjerg kærlighed

 Del gerne på