Familiefotografering

 

Familiefotografering er lidt ligesom portrætfotos, her er der en anelse forskel. Ved portrætfotografering er jeg meget i spil mht. at vise mine kunder/modellerne, hvordan de skal stå, sidde, ligge osv.

 

Når jeg fotograferer familier eller flere børn, da sørger jeg for, at I har nogle ting, som I går i gang med - så billederne ikke ser alt for opstillede ud. Flere vil gerne have et foto, hvor alle børnene eller hele familien er klar til at kigge i kameraet og så tager jeg nogle enkelte opstillede fotos. Dernæst førger jeg for, at alle i familien/børnene bliver sat i gang med ét eller andet, så de næsten glemmer, at jeg er til stede.

 

Dette giver ofte fotos, hvor modellerne ikke kigger direkte ind i kameraet og det betyder også, at alle slapper mere af. Jeg elsker at gøre dette udenfor og gerne i naturen, da jeg generelt ser, at vi mennesker slapper mere af, når vi er ude i naturen.

 

Det er utroligt vigtigt for mig, som familiefotograf, at fange jeres ønsker eller finde ud af, hvem I er og hermed skabe smukke familiefotos. Det er vigtigt for mig, at vi sammen får en god oplevelse, når vi sammen laver jeres familiefotos.

 

Book derfor en tid hos mig, så du kan få et professionelt, knivskarpt, indbydende og flot portræt af jeres skønne familie, børn eller børnebørn. Mulighederne er mange mht. familiefotografering.

 

Klik på et foto og se det i stort format - du kan bladre igennem fotografierne med piletasterne på fotoet eller over fotoet.

Priser står under billederne.


 

Jeg glæder mig allerede til at samarbejde med dig.

Jeg bruger professionelt fotoudstyr, professionelle redigeringsprogrammer og har selvfølgelig mit helt eget firma som fotograf.

Når jeg redigerer fotos, fjerner jeg oftest urenheder i huden, evt. røde pigmenter i huden, fnug på tøjet m.m.. Vi aftaler nærmere om, hvor meget redigering der skal benyttes til dine fotos.

Alle priser er inkl. moms.

 

Familiefotografering

  • Du kontakter mig og vi aftaler en dato og et tidspunkt for fotografering hos jer eller ved en nærmere aftalt lokation. Det kan være en lokation, der betyder meget for Jer som familie (stranden, skoven, en park, en speciel bydel, din fitness-klub, roklubben hvor du sejler, bokseklubben osv.). Jeg er, som person, meget indlevende og er med på spændende projekter.
  • Det kan også være hjemme hos mig i mit lille fotostudie.
  • I skal tænke i hvilken stemning, I vil vise på jeres familiefotos. I skal bl.a. tænke over jeres valg af tøj - både stil og farver. Men dette snakker vi mere om, når vi planlægger dine portrætfotos.
  • Vi arbejder sammen på lokationen i ca. 1 time.
  • Jeg sender uredigerede fotos til Jer til gennemsyn i et online galleri, så I kan vælge de familiefotos, som I vil have redigeret af mig.
  • Billederne kan bestilles til gratis download online fra galleriet.
  • Billederne kan bestilles og lægges på en USB-nøgle mod en pris på 100,-

 

Fotoshoot + redigering af de valgte billeder: 650,- DKK
 
Pris pr. digital fil/foto - klar til print: 250,- DKK

 

Der kan også bestilles print hos mig - spørg for pris på dette.

 

Prisen er inkl. moms og kørsel på Lolland og Falster.

 

Kørselstillæg udenfor Lolland & Falster: statens takst pr. km (tur/retur) samt eventuelle bro-/færgeafgifter, der evt. måtte være.

 

Forventet leveringstid: max 2-3 uger (medmindre andet aftales).

 

 Del gerne på