Eventfotografering

 

Eventfotografering er overskriften på denne underside. Dette dækker over flere "events" .. det være sig: store arrangementer som eks.vis Ladywalk i Nakskov, stor reception i jeres virksomhed, reception i forbindelse med åbning af jeres virksomhed, jubilæum som medarbejder i en virksomhed, virksomhedes jubilæum, private events i hjemmet eller udenfor hjemmet osv.

 

Klik på et foto og se det i stort format - du kan bladre igennem fotografierne med piletasterne på fotoet eller over fotoet.

 

 

Min timepris for eventfotografering er:

 

DKK 1.200,- (pr. påbegyndt time)

 

Denne timepris er ex. moms, men inkl. kørsel på Lolland & Falster samt redigering af fotos.

Prisen er inkl. moms og kørsel på Lolland og Falster.

Kørselstillæg udenfor Lolland & Falster: statens takst pr. km (tur/retur) samt eventuelle bro-/færgeafgifter, der evt. måtte være.

 

Der kan forventes mellem 20-25 redigerede fotos pr. time (udvalgt af fotografen) i høj opløsning, som er klar til print og leveres digitalt på USB-nøgle. Jeres fotos leveres i JPG-format. Billederne leveres max. 2 uger efter eventet.

 

 

Billedgalleri ovenover: Rosewood Bluesband

 

Booking af fotograf til eventfotografering

 

Når jeg bookes til eventfotografering hos dig, aftaler vi enten pr. telefon eller ved et møde hos dig, hvorledes dagen kommer til at forløbe. Jeg har brug for uddybende informationer og alt efter eventets art, taler vi os frem til en fælles løsning .

 

Ved booking af dato for eventfotografering hos dig, opkræves et depositum på 1.000 DKK, som fratrækkes den endelige regning.


Video med stillbilleder fra dagens event

 

Jeg laver endvidere videoer med stillbilleder fra eventet, som evt.kan bruges i din virksomhed eller til promovering. Eksempel på video fra event:

 

 

 

Prisen for video med stillbilleder fra dagens event:

 

DKK 800,- ex. moms

 Del gerne på